четвъртък, 19 март 2020 г.

Четиринадесети ден

Четиринадесети ден:
Изживейте един вълшебен ден


За да видите и изживеете най-вълшебния ден в живота си, можете да бъдете благодарни за целия си ден преди да сте го изживели! За да имате вълшебен ден, просто си помислете за плановете си за деня и кажете вълшебната дума благодаря за всеки от тях, минал добре, преди да сте го изживели. Това е най-лесното нещо и отнема само няколко минути, но промяната, която може да внесе в деня ви, е невероятна. Изпитването на благодарност предварително създава вълшебен ден посредством закона за привличането. Когато отдавате благодарност за преживяванията през деня, минали добре, трябва да получите обратно преживявания, минали добре!
Дори и събуждането в лошо настроение не става случайно, защото то означава, че сте заспали с негативни мисли за нещо, може би дори без да го съзнавате. Точно поради тази причина правите упражнението с Вълшебното камъче вечер преди лягане, за да си гарантирате, че ще заспите, мислейки си хубави мисли. Упражнението с Вълшебното камъче вечер, съчетано с Изброяването на благословенията ви всяка сутрин, настройва доброто ви настроение вечер и сутрин, а това гарантира, че ще се чувствате добре преди да започнете деня си.
За да имате вълшебен ден, трябва да се чувствате добре. Не познавам нищо друго, освен благодарността, което гарантирано да ви привежда в добро настроение почти мигновено.

Като изпълните задачата за деня напишете:
Ден (14/28) изпълнен

Упражнение по вълшебство номер 14: Изживейте един вълшебен ден
1. Изброяване на благословенията: направете списък с десет благословения. Запишете си защо сте благодарни. Прочетете списъка, като след всяко благословение произнасяте: благодаря, благодаря, благодаря, и се изпълнете с възможно най-дълбока благодарност за този дар в живота ви.
2. Сутринта прехвърлете мислено планираните неща за деня и за вечерта чак до времето за лягане. При всяко ново планирано нещо или събитие казвайте вълшебната дума благодаря, задето то е минало толкова добре. Представяйте си, че казвате благодаря в края на деня и сте безкрайно благодарни, защото всичко е минало идеално.
3. След като приключите с благодарностите, задето всички планирани за деня неща са минали отлично, завършете това упражнение по вълшебство с думите: И благодаря за чудесната новина, идваща днес!
4. Когато си легнете, вземете Вълшебното камъче в ръка и произнесете вълшебната дума благодаря по отношение на най-хубавото нещо, което ви се е случило днес.

Прекрасен ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар