четвъртък, 19 март 2020 г.

Тринадесети ден

Тринадесети ден:
Сбъднете всичките си желания


Днес е вълнуващ ден, защото ще започнете да използвате вълшебната сила на благодарността за вашите мечти и желания!
Според закона за привличането сходните неща се привличат, което значи, че трябва да създадете в ума си подобие, или образ, на онова, което желаете. После, за да привлечете към себе си желаното нещо, трябва да се почувствате така, сякаш то вече е ваше, тоест начинът, по който се чувствате, трябва да наподобява начина, по който се чувствате, когато сте получили онова, което искате. Най-лесният начин за постигане на това е да бъдете благодарни за нещо, което искате, преди да сте го получили.
Какво искате най-много? Напишете 10 неща, които искате много силно. Може да са в различни области. Например: здраве, пари, взаймоотношния и др. Изяснете си добре и обстойно какво искате да се промени. Седнете пред компютъра или пред бележник и започнете да пишете за тях така все едно вече са се сбъднали. Ето по този начин:

Благодаря, благодаря, благодаря за .................... (и попълнете празното място все едно вече сте го получили).

След като свършите със списъка, за да наситите всичките си желание с вълшебната сила на благодарността, започнете с първото желание и с помощта на въображението отговорете мислено на следните въпроси, все едно, че желанието ви вече се е изпълнило:
1. Какви емоции изпитахте, когато желанието ви се сбъдна?
2. Кой беше първият човек, на когото казахте за това и каква беше неговата реакция?
3. Какво беше пъвото нещо, което направихте когато желанието ви се сбъдна? Опишете го мислено, колкото се може по-подробно.

Накрая препрочетете всяко едно желанине и наблегнете на думата благодаря, така че да ги почувствате колкото се може по-добре.

Ако желаете може да си направите Вълшебно табло с изображения на желаните от вас неща. На таблото отгоре напишете: БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ с големи букви.

Като изпълните задачата за деня напишете:
Ден (13/28) изпълнен

Упражнение по вълшебство номер 13: Сбъднете всичките си желания
1. Изброяване на благословенията: направете списък с десет благословения. Запишете си защо сте благодарни. Прочетете списъка, като след всяко благословение произнасяте: благодаря, благодаря, благодаря, и се изпълнете с възможно най-дълбока благодарност за този дар в живота ви.
2. Седнете пред компютъра или вземете химикал и бележник и направете списък с десетте си най-големи желания. Напишете благодаря три пъти пред всяко от тях, сякаш то вече се е изпълнило. Например: Благодаря, благодаря, благодаря за ……………….. (желанието ви).
3. С помощта на въображението си отговорете мислено на следните въпроси, сякаш всяко от десетте ви желания вече се е сбъднало:
3.1. Какви емоции изпитахте, когато желанието ви се сбъдна?
3.2. Кой беше първият човек, на когото казахте, когато желанието ви се сбъдна, и как му го казахте?
3.3. Кое беше първото нещо, което направихте, след като желанието ви се сбъдна? Опишете го мислено колкото се може по-подробно.
4. Накрая препрочетете изречението с желанието си и наблегнете истински на вълшебната дума благодаря, така че да ги почувствате колкото се може по-силно.
5. Ако искате, направете си Вълшебно табло. Изрежете изображения, закачете ги на Вълшебното си табло и го сложете на видно място. Сложете отгоре на таблото заглавие БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ с големи букви с получер шрифт.
6. Когато си легнете, вземете Вълшебното камъче в ръка и произнесете вълшебната дума благодаря по отношение на най-хубавото нещо, което ви се е случило днес.

Прекрасен ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар