сряда, 18 март 2020 г.

Двадесет и първи ден

Двадесет и първи ден:
Великолепни резултати

  
Смисълът на това упражнение се състои в това да бъдете благодарни преди да направите нещо, което искате да се развие добре. Да сте сигурни в закона за привличането. Както един пилот, когато излита със самолета не се надява закона на физиката да подейства, а е сигурен в това, така и вие преди да привлечете нещо в живота си трябва да сте сигурни, че то идва, защото всеки закон действа с математческа точност.

В началото на деня изберете три неща или ситуации, за които искате великолепен резултат. Напишете за тях списък, така сякаш вече са се случили:
Благодаря за великолепния резултат на...............
През деня изберете три неочаквани събития, които са се случили през този ден, при които можете да бъдете благодарни за великолепния изход. Всеки път затворяйте очи и казвайте: Благодаря за великолепния резултат на............... Тези три неща могат да бъдат, например, телефонен разговор, неочаквана среща, преди да си отворите мейла и нещо подобно.
Няма начин да прекалите с това упражнение по вълшебство, защото колкото повече го правите, толкова повече Великолепни резултати ще се случват в живота ви съвсем естествено. Правейки го днес обаче, ще схванете идеята му и ако в бъдеще се окажете в ситуация, при която се надявате на добър резултат или мислите, че имате нужда от късмет, ще се обърнете незабавно към вълшебната сила на благодарността и ще превърнете Великолепния резултат в сигурен факт от живота ви!

Като изпълните задачата за деня напишете:
Ден (21/28) изпълнен

Упражнение по вълшебство номер 21: Великолепни резултати
1. Изброяване на благословенията: направете списък с десет благословения. Запишете си защо сте благодарни. Прочетете списъка, като след всяко благословение произнасяте: благодаря, благодаря, благодаря, и се изпълнете с възможно най-дълбока благодарност за този дар в живота ви.
2. В началото на деня изберете три неща или ситуации, които са важни за вас и при които искате Великолепен резултат.
3. Направете списък с три неща и ги запишете така, сякаш ги записвате, след като вече са се случили: Благодаря за великолепния резултат на ………………..!
4. Изберете три неочаквани събития, възникнали през деня, при които можете да бъдете благодарни за великолепния изход. Всеки път затваряйте очи, казвайте наум и почувствайте: Благодаря за великолепния резултат на ………………..!
5. Когато си легнете, вземете Вълшебното камъче в ръка и произнесете вълшебната дума благодаря по отношение на най-хубавото нещо, което ви се е случило днес.

Успех в постигането на великолени резултати!

Няма коментари:

Публикуване на коментар