сряда, 18 март 2020 г.

Деветнадесети ден

Деветнадесети ден:
Вълшебни крачки


За да направите Вълшебните си крачки най-ефективни, изпълнявайте ги в продължение на около деветдесет секунди. Толкова е необходимо на средностатистическия човек, за да измине сто крачки със спокоен ход. Това упражнение не изисква да се направят точно сто крачки, а да се направят поне толкова, защото вероятно ще е необходим поне такъв брой крачки, за да се получи промяна в начина, по който се чувствате. След като веднъж сте си изяснили приблизителното разстояние, можете да правите своите сто крачки на благодарност по всяко време на деня. Не бройте крачките, докато правите упражнението, защото тогава ще броите, вместо да казвате с всяка крачка благодаря — вълшебната дума.
Направете с благодарност 100 крачки. На всеки крак, с който стъпвате на земята казвайте вълшебната дума благодаря. Около 90 секунди са нужни на човек със среден ход да направи 100 крачки. Това упражнение можете да го направите, през което и да е време на деня или няколко пъти на ден.

Като изпълните задачата за деня напишете:
Ден (19/28)изпълнен

Упражнение по вълшебство номер 19: Вълшебни крачки
1. Изброяване на благословенията: направете списък с десет благословения. Запишете си защо сте благодарни. Прочетете списъка, като след всяко благословение произнасяте: благодаря, благодаря, благодаря, и се изпълнете с възможно най-дълбока благодарност за този дар в живота ви.
2. Направете с благодарност сто Вълшебни крачки (в продължение на около деветдесет секунди) по което и да било време през деня.
3. На всяка крачка казвайте и чувствайте вълшебната дума благодаря.
4. Когато си легнете, вземете Вълшебното камъче в ръка и произнесете вълшебната дума благодаря по отношение на най-хубавото нещо, което ви се е случило днес.

Хубав ден!

Няма коментари:

Публикуване на коментар